Enkelglas

In de keuken, badkamer of op het dak

Is uw ruit kapot en heeft u een nieuwe nodig? Wij snijden hem voor u terwijl u wacht. U heeft in onze winkel een uitgebreide keuze aan diverse glassoorten. Naast een nieuwe ruit zijn een koelkastplaatje of een nieuwe glasplaat voor uw schilderijlijst zo gemaakt. Ook op zaterdag.

Onderstaand vindt u een aantal toepassingen van enkelglas.

Spiegels

Een nieuwe spiegel in de badkamer? Precies op maat gemaakt en ook nog voorzien van spiegelverwarming? Geen probleem! Ook een ronde of ovale spiegel behoort tot de mogelijkheden.


Bent u op zoek naar een spiegel met een facetrand? Deze spiegels zijn geheel op maat leverbaar. Kies ervoor om de spiegel zelf op te hangen of laat de spiegel door ons handige personeel plaatsen. Als u ervoor kiest om hem door ons te laten plaatsen, komen we de spiegel bij u inmeten. Zo weet u zeker dat de spiegel goed past.

Hardglazen (douche)deuren

In moderne, strakke interieurs zien we steeds meer glazen elementen terugkomen. Maar ook in een klassieke woning zijn er talloze toepassingen waarbij glas gebruikt wordt. Kies bijvoorbeeld voor een deur geheel van glas. Een glazen deur laat licht door en geeft een ruimtelijk effect. Ook voor de badkamer leent glas zich prima. Denk hierbij aan een glazen afscheiding of een glazen schuif- of douchedeur. Mogelijkheden genoeg!


Planchetten (kleine glazen legplanken) maken of bestellen we ook voor u op maat, zelfs als de hoeken niet haaks zijn. Het bevestigingsmateriaal behorend bij deze planchetten hebben we in ruime keuze op voorraad, van klassiek tot zeer strak en modern.

Hardglazen keukenachterwand

Zoekt u een mooie glazen spatwand voor langs het aanrechtblad? Of een strakke glazen achterwand geschilderd in de door u gewenste kleur? Kom langs in onze winkel in Enschede en bekijk de mogelijkheden. Een voordeel van een glazen spatwand of achterwand is dat het enorm makkelijk schoon te houden is. U heeft geen voegen meer die vies worden en de wand is gemakkelijk af te nemen. Plaats de wand zelf of kies ervoor om het aan onze ervaren vakmensen over te laten.

Kunststof lichtkoepels

Ook het vervangen van een bestaande lichtkoepel behoort tot de mogelijkheden.